Veel gestelde vragen

 
Algemeen

 

Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen. Mocht je antwoord hier niet tussen staan schroom dan niet contact met ons op te nemen. Als je rechtsonder op de knop "Neem contact met ons op" klikt komen onze contactgegevens vanzelf in beeld.

 

Levering

 

V: Wat is de levertijd?

A: We adverteren met een levertijd van 48 UUR binnen werkdagen. Hier proberen we ons zoveel mogelijk aan te houden. Maar in de praktijk blijkt vaak dat je pakketje de volgende dag al bij je bezorgd wordt.

 

V: Wanneer sturen jullie mijn bestelling op?

A: Zodra wij in ons systeem kunnen zien dat je hebt betaald gaan we direct aan de slag met je bestelling. Met een overboeking kan hier, afhankelijk van je bank, 1 a 2 werkdagen overheen gaan. Bij de spreekwoordelijke "5 voor 6" bestellingen (lees 17:55 uur) kunnen we natuurlijk niet meer garanderen dat we nog dezelfde dag aan je bestelling toe komen, al lukt ons dat in de meeste gevallen alsnog.

 

V: Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

A: De grotere stickers worden altijd per vierkante koker verstuurd. De kleinere stickers tot 35 centimeter lengte worden in brievenbusdoosjes verstuurd. En waar mogelijk sturen wij ook stickers per enveloppe toe. Je hoeft je gelukkig niet druk te maken over het type verpakking. De website bepaalt dat automatisch bij je bestelling.

 

V: Door wie wordt mijn bestelling verzonden?

A: Al onze bestellingen worden door TNT verzonden. Ook voor bestemmingen buiten Nederland. Wij hebben persoonlijk de beste ervaringen met TNT als pakketbezorgingspartner.

 

V: Kan ik ook een spoedbestelling plaatsen?

A: Jazeker, al onze bestellingen zijn spoedbestellingen.

 

Betaling

 

V: Hoe kan ik betalen?

A: Bij ons kun je de betaling op verschillende manieren doen. Je kunt kiezen tussen iDeal, overschrijving of contante betaling bij afhalen van je bestelling. Bij retournerende klanten is het ook mogelijk op rekening een bestelling te plaatsen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

 

V: Door wie wordt mijn betaling verwerkt?

A: Zowel de iDeal- betalingen als de overschrijvingen worden door Buckaroo afgehandeld. Hier kiezen wij met opzet voor, omdat zij per direct een signaal naar ons systeem sturen zodra jij je betaling hebt gedaan. Zo kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag met je bestelling.

 

V: Wie is Buckaroo dan?

A: Buckaroo is de autoriteit op het gebied van online betalingen aan webwinkels binnen Nederland. Zij hebben een applicatie gemaakt, waarbinnen verschillende betalingsmethoden voor internetconsumenten beschikbaar zijn. Daarnaast zijn het ook gewoon hele relaxte lui.

 

Materiaalkeuze

 

V: Moet ik rekening houden met binnen- of buiten- folie?

A: Bij 1001Plakletters.nl maken wij, zoals veel andere beletteringsbedrijven dat wel doen, geen onderscheid tussen binnen of buitenfolie. Buitenfolie is van veel betere kwaliteit dan binnenfolie. Omdat wij deze folie met grote hoeveelheden inkopen bieden wij iedere sticker op onze website met deze folie aan. Tevens kunnen wij hierdoor leuke kortingen bedingen en doorberekenen, zoals je kunt zien in je winkelwagen.

 

V: Binnenkant raam, moet ik nou wel of niet "spiegelbeeld" aanklikken?

A: Niets moet, dat is het leuke als je zelf je eigen stickers samen kunt stellen. Maar als je jouw sticker aan de binnenkant van een raam wilt plakken, zodat je hem aan de buitenkant goed kunt zien / lezen, dan is het de bedoeling dat je de sticker in spiegelbeeld zet. Nadat je deze optie aangeklikt hebt zie je ook daadwerkelijk je voorbeeld gespiegeld op je beeldscherm verschijnen.

 

Garantie

 

V: Garantietermijn op stickers, plakletters en belettering

A: Op al onze stickergerelateerde producten bieden wij met een gerust hart acht jaar garantie op kleurverlies, loslaten of foliebreuk (krakelee). Mocht je onverhoopt toch problemen krijgen met je sticker binnen deze periode krijg je zonder moeilijke vragen een nieuwe. Simpel.

 
< Terug naar overzicht Neem contact met ons op >

Voorbeelden veel_gestelde_vragen
 
Meer klanten die je voor gingen:
 
klanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nl
1001Plakletters.nl = Veilig winkelen met QShops Keurmerk
 

< klantbeoordeling >

Keurmerken
© Copyright 2005 - 2021 1001PLAKLETTERS.nl Alle rechten voorbehouden