Disclaimer 1001Plakletters.nl

 
Aansprakelijkheid

De website van 1001Plakletters.nl is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks zou het kunnen dat de gegevens en informatie daarbinnen inmiddels gedateerd of onjuist zijn. Daaruit voortvloeiende directe, hetzijn indirecte, schade is niet voor verantwoording van 1001Plakletters.nl. De content van 1001Plakletters.nl is dan ook louter informatief bedoeld voor haar lezers en daar kunnen geen rechten aan ontleent worden.

 

Alle afmetingen, prijzen, kleuren en overige productinformatie zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken.

 

 

Gebruik van logo's en beeldmerken

Op de website van 1001Plakletters.nl staan mogelijk een aantal wel- en niet- auteursrechtelijk beschermde logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen, welke allen eigendom zijn van hun respectievelijke eigenaren. 1001Plakletters.nl geeft een aantal van deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen weer op haar website ter informatie van haar lezers, zodat zij een beeld kunnen vormen over wat er zoal door 1001Plakletters.nl geleverd zou kunnen worden, indien daar om gevraagd wordt.

 

1001Plakletters.nl gaat er, bij voorbaat, vanuit dat eenieder die dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen bestelt er zelf eigenaar van is, of uitdrukkelijke toestemming heeft van de respectievelijke eigenaar. Dit is voor 1001Plakletters.nl niet te controleren. Daarom ligt de verantwoording van het gebruik van dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen volledig bij de klant.

 

Als u het oneens bent de plaatsing van een door ons afgebeeld logo, beeldmerk of afbeelding, waar u zelf eigenaar van bent, stuur ons dan even een mailtje. Wij zullen dan per direct het betreffende logo of beeldmerk verwijderen van onze website.

 
< Terug naar overzicht Neem contact met ons op >

Voorbeelden disclaimer
 
Meer klanten die je voor gingen:
 
klanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nlklanten van 1001stickers.nl
1001Plakletters.nl = Veilig winkelen met QShops Keurmerk
 

< klantbeoordeling >

Keurmerken
© Copyright 2005 - 2023 1001PLAKLETTERS.nl Alle rechten voorbehouden