CONTOURMARKERING | REFLECTERENDE TAPE binnen 48 UUR

October 28th, 2010

Avery® V-6700B Conspicuity Tape

Avery® V-6700B Conspicuity Tape

De sinds 2007 verplichte contourmarkering op vrachtwagens van minimaal 3,5 ton is momenteel bij 1001Stickers.nl in de aanbieding! Zowel de kleuren wit, geel als rood verkopen wij tijdelijk tegen een sterk gereduceerd tarief.

Het gaat hier om om de Avery® V-6700B Conspicuity Tape, kwalitatief veruit de beste in zijn soort.

De V-6700 serie is zowel voor harde als zachte ondergronden verkrijgbaar. Voor meer informatie klik op een van de afbeeldingen van de contourmarkering.

Voor harde ondergrond

Voor harde ondergrond

Voorzachte ondergrond

Voor zachte ondergrond

1001Stickers.nl heeft eigen Nieuws Blog

October 26th, 2010

1001Stickers.nl Nieuws Blog

1001Stickers.nl Nieuws Blog

Sinds kort heeft 1001Stickers.nl haar eigen Nieuws Blog vol met wetenswaardigheden, nieuws projecten, producten en nog veel meer.

 

Klik hier of op de afbeelding om naar het de nieuwe blog te bekijken

Raambelettering

October 11th, 2010

Ben je op zoek naar raambelettering voor je winkel, bedrijfspand of wagen? Dan ben je bij 1001Plakletters.nl aan het juiste adres!

Voor een groot aantal winkels leveren wij op wekelijkse basis hun raam belettering. Dit varieert van belettering voor thema of seisoensgebonden aanbiedingen tot fullcolour merknamen en logo’s.

Ook leveren wij raam beletteringen voor bedrijven die graag hun bedrijfsnaam, openingstijden of domeinnamen op het raam willen zetten. Hierbij maakt het niet uit of deze belettering nou op een vast raam komt of op een autoraam.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Letterstickers op zijn voordeligst

May 19th, 2009

Letterstickers, ofwel plakletters, bestel je verreweg het voordeligst via 1001Plakletters.nl. Dat komt omdat wij zonder tussenkomst van dure, importeurs, groothandels, winkelpanden onze producten en diensten aanbieden. Bovendien bespaar je veel geld doordat je zelf je eigen lettersticker opplakt.

Klik op het voorbeeld om de letterstickers te bekijken

Klik op het voorbeeld om de letterstickers te bekijken

Dure vormgever?

Ook zit er een leuke besparing in het feit dat je geen dure vormgever aan het betalen bent. Je kunt namelijk zelf je eigen lettersticker samenstellen op onze website.

Letterstickers

Plakletters en Belettering, welke webwinkel is het voordeligste?

March 10th, 2009

Plakletters en Belettering, vergelijk zelfWe hebben ze allemaal al de revue zien passeren; Beletterings- en stickerwebsites met verkoopkreten als “Voor 99% de goedkoopste plakletters”, of nog beter: “Supper Plakletters: 99,9% gegarandeerd de goedkoopste”. - (En jawel, de typefout in die laatste quote is letterlijk in Google AdWords terug te vinden) Maar daar blijft het niet bij, we hebben er zelfs al één gespot die op hun homepage de garantie afgeeft voor 100% de goedkoopste te zijn in sticker- en beletteringsmateriaal.

Een van de voorbeelden van kreet zoals die hierboven is genoemd.

Eén van de voorbeelden van een kreet zoals die hierboven is genoemd.

Allemaal prachtige woorden. Maar een eenvoudige prijsvergelijking wijst toch al gauw uit dat dit toch niet helemaal het geval is. (lees: helemaal niet) Volgens ons eigen onderzoek zit er maarliefst 158% verschil (gemiddeld) in prijs tussen de goedkoopste en de duurste website die beweert de goedkoopste te zijn. Het is alsof men niet helemaal begrijpt dat de gemiddelde consument op internet tegenwoordig met een paar klikken op de knop zo’n  4 à 5 websites met elkaar vergelijkt, alvorens men tot aankoop over gaat.

Wat heeft dit fenomeen als gevolg voor de consument?

Op zich heel weinig. Het zou op het eerste gezicht kunnen lijken op een verkapte vorm van marktvervuilng. Alsof daadwerkelijk goedkopere beletteringsbedrijven zouden lijden onder dit soort onwerkelijke verkoopleuzen, die circuleren op het internet. En direct daaronder dus ook de consument. Maar zelf denken wij daar heel anders over;

Zoals bij de serieuzere internetondernemers inmiddels bekend is vergelijkt de gemiddelde consument zelf vrij bewust voor hij of zij tot aankoop over gaat. Hierbij worden zaken als prijs, toegankelijkheid, design, uitstraling, bestelgemak en betrouwbaarheid in ogenschouw genomen. Het nut van een webwinkel om ‘krachttermen’ in kanalen als Google AdWords te verwerken, met betrekking tot hun “allerlaagste prijs”, lijkt hierdoor voor een groot deel irrelevant. Sterker nog; mits blijkt uit individueel uitgevoerde consumentenonderzoekjes dat elders de aangeprezen producten goedkoper verkrijgbaar zijn, zal dit ongetwijfeld de integriteit en geloofwaardigheid van de betreffende webshops aantasten.

Wie is dan daadwerkelijk de goedkoopste?

Sja, onze lezers zouden vast verwachten dat wij hier nu de bewering neer zouden zetten dat wij dat zijn. Maar dat doen we niet…

Uiteraard hebben wij buiten zaken als onze kwaliteit en leveringsvoorwaarden ook het volste vertrouwen in onze prijsvorming. Daarom dagen wij u uit om zelf de proef op de som nemen.

Klik hier voor onze website.

Succes!

Het 1001PLAKLETTERS.nl TEAM

Bootbelettering

March 2nd, 2009

Bestel eenvoudig je bootbelettering bij 1001Plakletters.nl. Bootnamen en plaatsnamen kun je zelf intypen en een kleur en lettertype uitzoeken. Het voorbeeld wordt direct zichtbaar op je beeldscherm, zodat je precies weet hoe jouw bootbelettering eruit zal komen te zien.

Klik op het voobeeld om onze bootbelettering te bekijken

Klik op het voobeeld om onze bootbelettering te bekijken

Ook Y-registratienummers

Ook y-registraties kun je bij ons bestellen voor slechts €18,95 voor een set van twee registratiestickers. Onze y-registratiestickers voldoen aan de wettelijk gestelde eisen daarvoor. Klik hier voor onze boot registratienummers.

Plakletters

March 2nd, 2009

Ben je op zoek bent naar voordelige en kwalitatief hoogwaardige plakletters dan ben je bij ons aan het juiste adres. Plakletters voor binnen en buiten, voor reclame-uitingen of hobby, voor op je vrachtwagen of op je boot.

Grootste plakletter-assortiment van Nederland!

1001Plakletters.nl heeft het grootste plakletter-assortiment van Nederland. Buiten ons riante aanbod van soorten en kleuren plakfolies hebben wij meer dan 350 verschillende lettertypen, onderverdeeld in gebruiksvriendelijke categorieën. (bijvoorbeeld basis, cool, cartoon, handgeschreven, sci-fi etc)

Klik op het voorbeeld om onze plakletters te bekijken

Klik op het voorbeeld om onze plakletters te bekijken

Wist je dat?

Veel (gevestigde) beletteringsbedrijven brengen onnodig veel kosten in rekening voor plakletters, belettering en stickers vanwege de hoge plakkosten. Wat veel mensen niet weten is dat het aanbrengen (plakken) van belettering en plakletters heel erg simpel en geen tijdrovend proces is. Hier betaal je echter vaak wel veel geld voor bij andere bedrijven. 1001Plakletters.nl werkt werkt met een unieke formule, waarbij je zelf heel simpel je eigen plakletters of belettering aan brengt. Je krijgt namelijk bij iedere bestelling een handige plakinstructie.

Hoe zit het met betaling en levering?

1001Plakletters.nl staat buiten haar klantvriendelijke en servicegerichte team ook bekend om het betaalgemak. Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor iDeal, bankoverschrijving of éénmalige machtiging. We zijn bezig onze service nog verder uit te breiden met betaalmogelijkheden als PayPal, Visa/Mastercard, cadeaubonnen, Wally en miniTix.

Verder kun je je plakletters, na het plaatsen van een bestelling, binnen 48 UUR bij je thuis verwachten. Dat is 1001Plakletters.nl

Klik hier om onze plakletters te bekijken

Autobelettering

February 27th, 2009

Op zoek naar professionele en betaalbare autobelettering voor op uw auto of bestelbus? Dan bent u bij 1001Plakletters.nl aan het juiste adres. Wij zijn thuis op het gebied van bedrijfsmatige autoreclame tot stoere autostyling.

Klik op het voorbeeld om onze autobelettering te bekijken

Klik op het voorbeeld om onze autobelettering te bekijken

Geen onaangename verrassingen, bekijk eerst online uw eigen autobelettering

Onze webshop onderscheidt zich van de anderen, omdat u vooraf uw eigen autobelettering als voorbeeld in beeld ziet verschijnen. Zo weet u precies hoe het eruit zal komen te zien en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Ook wanneer u een speciaal verzoek bij ons indient voor uw autobelettering zullen wij u eerst een grafisch voorbeeld toesturen voor u akkoord hoeft te gaan met een bestelling. Zo werkt 1001Plakletters.nl

Zelf plakken scheelt veel kosten

Wat veel mensen niet weten is dat het aanbrengen van autobelettering heel erg simpel is. Veel gevestigde beletteringsbedrijven brengen hier onnodig veel kosten voor in rekening. Bij 1001Plakletters.nl werken wij niet zo. U bestelt bij ons uw belettering en wij helpen u met het aanbrengen van uw autobelettering. U betaalt dus alleen de kosten voor het materiaal en geen onnodige aanbrengenkosten. U krijgt bij iedere bestelling gratis een handige plakinstructie. Zo kunt u in een half uurtje veel kosten besparen!

Klik hier om onze autobelettering te bekijken.

Raambanden en Zonnestroken met autologo’s

February 26th, 2009

Bestel raambanden met je eigen tekst en automerk bij ons. Het enige wat je hoeft te doen is het merk van je auto aan te klikken, een kleur aan te geven en je tekst te typen. En binnen 48 UUR heb jij een coole raamband op je auto.

Klik op het voorbeelden om onze raambanden en zonnestroken te bekijken.

Klik op het voorbeeld om onze raambanden en zonnestroken te bekijken.

Merknaam en logo

Zoals je ziet is het nu dus mogelijk om het logo van je auto met je tekst op de voor- of achterraam te plakken. Het aanbrengen ervan is overigens een koud kunstje. Lees hiervoor onze plakinstructies.

Wat kost dat?

Onze raambanden en zonnestroken hebben allemaal een vaste lage prijs van € 19,95 per stuk, ongeacht hoe groot of in welke kleur. Ook hoef je voor Metallic-kleuren niets extra’s te betalen bij ons.

Topkwaliteit

We krijgen wel eens vragen of de kwaliteit wel goed is van onze stickerfolies. Ja, dat is het. Wij gebruiken hoogwaardige buitenkwaliteit-folie waar we maarliefst 8 JAAR breuk- en kleurverlies garantie op bieden.

Bekijk hier onze zonnestroken met eigen tekst en logo.

Tribals

February 24th, 2009

Maak je auto, motor of scooter helemaal blitz en uniek met onze tribals. Creeër je eigen look en feel in een handomdraai. Onze custom made tribals zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan vele jaren mee.

Klik op het voorbeeld om onze tribals te bekijken

Klik op het voorbeeld om onze tribals te bekijken

Echt custom made

Er zijn veel andere websites die tuningstickers en stylingstickers leveren. Maar, in tegenstelling tot de anderen, leveren wij de autostyling en alle andere stickers precies op de maat die je zelf hebt opgegeven. Veel andere websites hanteren standaard maten, die vaak net niet passen op jouw auto.

Plakgemak

Met onze plakinstructies kan iedereen het. Bekijk hier onze plakintructies.

Raamstickers

February 21st, 2009

Nieuw in ons assortiment: Raamstickers in alle kleuren en maten. Of je nou op zoek bent naar bloemen, vlinders, barok of art deco, wij hebben het. Buiten ons riante aanbod is het natuurlijk ook mogelijk om ons je eigen idee toe te sturen.

Klik op het voorbeeld om onze raamstickers te bekijken.

Klik op het voorbeeld om onze raamstickers te bekijken.

Persoonlijk en uniek

Met een raamsticker van 1001Plakletters.nl geef je je woning een persoonlijk en uniek tintje. Ze zijn super gemakkelijk aan te brengen met de, door ons standaard bijgeleverde, plakinstructies.

Cadeautip

Raamstickers van 1001Plakletters.nl zijn ook heel leuk om weg te geven. Vrienden, kennissen, familie en collega’s zul je blij verrassen met dit originele cadeau.

Update:

Vanaf nu leveren we ook bloemen-, vlinder- en vogel- stickers. Bij het in onze webshop.

Klik hier om onze raamstickers te bekijken.

Motorkap stickers

February 20th, 2009

Vanaf nu hebben wij de vetste Motorkap Stickers (”Hood Decals”) in ons assortiment. En dat voor absolute bodemprijzen! Je kunt op onze website zelf een sticker uitzoeken en laten veranderen van kleur. In iedere kleur die op onze website staat kunnen we de motorkap sticker maken.

Klik op de BMW om onze motorkap stickers te bekijken

Zo zal je motorkap er uit komen te zien met een zwarte motorkap sticker. De sticker die je ziet in dit voorbeeld is "Vlammen 02". Klik op de BMW om onze motorkap stickers te bekijken.

Nog meer motorkap stickers

Op dit moment staan er een aantal motorkap stickers op onze website en we zijn druk bezig nog meer toe te voegen. Dus Stay tuned!

Zelf een beter idee?

Natuurlijk kan het zijn dat je onze motorkap sticker vet vindt, maar je er je eigen tekst bij wilt. Of zoek je zelf een totaal anders ontwerp. Dan kan allemaal! Bel ons even of stuur een mailtje met je idee.

Klik hier om onze motorkap stickers te bekijken

Belettering

February 19th, 2009

Economische crisis of niet, reclame gaat altijd door. Er is altijd behoefte om (naams)bekendheid te krijgen, te vergroten of ‘op te poetsen’. En juist in deze periode van economische achteruitgang is het belangrijk goed aan de weg te timmeren als het gaat om reclame en netwerken. Dit merken wij zelf ook erg terug aan de alsmaar groeiende behoefte aan producten als belettering.

Klik hier om onze belettering te bekijken.

Klik hier om onze belettering te bekijken.

Al onze belettering nu blijvend in prijs verlaagd!

Afgelopen week hebben we besloten om onze prijzen aan te passen. We zijn nu nog goedkoper dan we voorheen al waren. Gezien de groeiende behoefte kunnen we inmiddels zelf ook fikse kortingen bedingen bij onze toeleveranciers. Ook zijn we er in geslaagd ons productieproces nog efficiënter te laten lopen. En daar plukt u de vruchten van.

Nog betere service

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben we deze week ook een aantal zaken aan onze webshop verbeterd. Zo is het nu nog gemakkelijk om teksten in te voeren en de bijbehorende kleuren en maatvoering in te voeren. Belettering bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Klik hier om naar de belettering te gaan.

Babystickers en geboortestickers

February 17th, 2009

Vanaf vandaag bieden wij ook babystickers en geboortestickers aan in onze webwinkel. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende designs. Ook is het bij veel designs mogelijk om babynamen toe te voegen.

Klik hier om onze babystickers te bekijken

Klik hier om onze babystickers te bekijken

Ooievaarsbord is passé

Babystickers zijn tegenwoordig helemaal hot! Je ziet ze overal op bijvoorbeeld voorramen, geboorteborden of op babykamers.

Ook leuk om cadeau te geven

Het is leuk om een babysticker te krijgen, maar ook heel leuk om er één weg te geven. De babystickers van 1001Plakletters.nl zijn daarom een uniek en persoonlijk cadeau.

Klik hier om naar de babystickers en geboortestickers te gaan.

Boot registratienummers, y-registraties en bootstickers

February 13th, 2009

Mijn boot registreren? Waarom?

Al vanaf 2007 is het verplicht gesteld om Y-registratienummers te voeren. Dit is niet zozeer van de boot afhankelijk, maar meer waar u vaart. Het voeren van de Y-registratie is eigenlijk overal binnen de Nederlandse wateren verplicht, met uitzondering van de Eems/Dollard, de Westerschelde, het Kanaal van Gent naar Terneuzen en de Grens-Maas. Echter kunnen daar wel de plaatselijke verordeningen een verplichting stellen aan het voeren vaan een Y-registratienummer op uw boot.

In 2008 is op grote schaal gecontroleerd op het voeren van Y-registratienummers. In het geval dat men geen duidelijk zichtbaar registratienummer voerde werd de boot weggesleept door de waterpolitie. Ook in 2009 is men van plan weer streng te controleren op het gebruik van de Y-registratienummers.

Klik hier om in het bestelscherm van 1001Plakletters.nl te komen.

Klik hier om in het bestelscherm van 1001Plakletters.nl te komen.

Nog geen Y-registratienummer?

Als u nog geen Y-registratienummer heeft kunt u er een aanvragen via dit formulier van de RDW. Dit is alleen nodig voor kleine motorboten (onder de 20 meter) die sneller kunnen varen als 20 kilometer per uur. Meer informatie over de specificaties van de boten kunt u vinden op de website van de RDW.

Voor de daadwerkelijke stickers op uw boot kunt u vervolgens bij ons terecht. Wij leveren op aanvraag boot-Y-registratiestickersmiddels onze webshop.

Wettelijke eisen

De RDW heeft een aantal eisen gesteld aan de leesbaarheid en formaten van de registratienummers. Zo moet de sticker een contrasterende kleur hebben ten opzichte van de romp-kleur. En moet de stokhoogte minimaal 150 millimeter te bedragen. Ook dient de stamdikte van de letters minimaal 20 millimeter te zijn.

Waar kan ik Y-registratiestickers  bestellen?

Dat kan middels de webshop van 1001Plakletters.nl. Hier ziet u een duidelijk invoerveld voor uw eigen registratienummer. Tevens heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren. 1001Plakletters.nl heeft zelf een aantal lettertypen, die aan de wettelijke eisen voldoen, geselecteerd waar u uit kunt kiezen. De kosten voor een set van twee Y-registratiestickers bedragen € 24,95 inclusief BTW.

Klik hier om te bestellen.

Nieuw betaalsysteem met éénmalige machtiging

September 11th, 2008

Vanaf nu heeft 1001Plakletters.nl een nieuw betaalsysteem!

We waren tevreden met onze ‘oude’ PSP (Payment Service Provider) Multisafepay, maar zijn vanwege een nog betere service bij Buckaroo overgestapt. Nu worden onze betalingen nog sneller behandeld in ons systeem. En dat heeft voor onze klanten natuurlijk als positief gevolg dat we nog sneller onze plakletters en stickers kunnen leveren.

Om onze service nog meer te verhogen bieden we nu een extra betaalmethode aan; ”éénmalige machtiging”. Dat is lekker makkelijk als men even geen bankpas, Randomreader (Rabobank), E.dentifier (ABN-AMRO bank), tan-codes (Postbank) of Master / Visa Card bij de hand heeft.

Natuurlijk blijft iDeal nog steeds in ons aanbod staan.

Meer dan 250 lettertypen

August 15th, 2008

LettertypesVanaf nu heeft 1001Plakletters.nl ook haar aanbod aan lettertypen, ook wel fonts genoemd, sterk uitgebreid. Voor onze plakletters en stickers is er nu de keuze uit meer dan 250 lettertypen in meer dan 30 categorieën. Van ‘Cartoon tot en met Arabisch‘ en ‘Middeleeuws tot en met Graffiti/Urban

Ook hebben we de keuze uit speciale lettertypen. Dat zijn lettertypen met een uitzonderlijk grafisch karakter. Hierbij is te denken aan oude Germanica lettertypen en open lettertypen.

Binnenkort is het ook mogelijk onze lettertypen te downloaden voor eigen gebruik. Hierbij bieden we zowel True Type fonts (.ttf)als OpenType fonts (.otf) aan.

Tot ziens,

Het 1001Plakletters.nl Team

Nu nieuwe kleuren

August 1st, 2008

Vanaf nu heeft 1001Plakletters.nl een vernieuwd assoriment aan kleuren. Onze plakletters en stickers zijn nu nog kleurrijker geworden; van ‘Zwart tot en met Koningsblauw’ - en van ‘Zinkgeel tot en met Metallic Goud’.

Ook levert 1001Plakletters.nl op verzoek de nodige “specials”. Hierbij is te denken aan Parelmoer Wit, Carbon, Chroom en transparant.

Natuurlijk blijven onze fullcolor produkten in ons assortiment.

Tot ziens,

Het 1001Plakletters.nl Team

1001Plakletters.nl is een feit

July 1st, 2008

1001Plakletters.nlHoera! 1001Plakletters.nl is online.

1001Plakletters.nl is een “full-featured” webshop voor plakletters, belettering, boot registratienummers, raam belettering en fullcolor stickers. 1001Plakletters.nl werkt volgens het “Want beter doe je het zelf”-principe.

Dat houdt in dat de bezoekers van 1001Plakletters.nl niet hoeven te betalen voor zaken zoals ontwerpkosten, dure baliemedewerkers, bedrijfswagens en -panden en niet te vergeten de plakkosten. Om de bestickering zelf aan te kunnen brengen biedt de website handige plakinstructies.

Men kan namelijk zelf van “A tot Z” zelf de bestickering samenstellen door simpelweg de gewenste tekst in te voeren en te voorzien van het juiste lettertypen en kleur.

Bestellen gaat ook verassend simpel, via het innovatieve winkelwagen-gedeelte van de website. De bezoekers zien direct wat er is besteld en wat het kost. Dus geen onaangename “verassingen” achteraf.

Ook is er ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Zo kan men betalen via bankoverschrijving (zowel in Nederland als Belgie), iDeal of Master/Visa Card. Levering vindt plaats binnen 48 uur.

Probeer het eens!